Kom naar het Vakgarage Etten-Leur Kerstcircus en steun tevens De Voedselbank!

header_vakgarage_etten-leur_kerstcircus.jpg

Speciale benefietvoorstelling - extra voordelige kaartjes! – Pikachu, Paw Patrol, Super Mario en LadyBug komen ook!

Dames en heren, jongens en meisjes, hooggeëerd publiek,

Na een bewogen en onzekere periode is het hoog tijd voor plezier. Plezier van de bovenste plank, amusement voor jong en oud, variété voor uzelf, de kinderen, kleinkinderen, maar ook zeker ‘voor een ander’. Laten we met z’n allen het jaar goed afsluiten met het Vakgarage Etten-Leur Kerstcircus!  

Speciale benefietavond
Aangezien wij als familiebedrijf Ossenblok het gezinsleven, familie en een sociale samenleving hoog in het vaandel hebben staan, hebben wij besloten om onze kennis en armslag in te zetten voor een goed doel. De Voedselbank in Etten-Leur. Een stichting die, zeker gedurende de feestdagen en de aankomende winterperiode, wat extra's kan gebruiken om honderden, zo niet duizenden gezinnen in Etten-Leur én omliggende gemeenten te ondersteunen.

Het Vakgarage Etten-Leur Kerstcircus!
Wij zijn al een aantal jaren verbonden met het Kerstcircus in Etten-Leur. Jaarlijks zorgen wij er met een donatie én ondersteuning voor dat honderden kinderen in de Gemeente Etten-Leur kosteloos een avond van het circus kunnen genieten. Dit jaar doen we echter meer en hebben we besloten om een volledige circusvoorstelling te organiseren. Voor deze voorstelling kunt u - als trouwe klant - met korting een toegangskaartje kopen. Op deze speciale avond, die gehouden zal worden op 19 december aanstaande, proberen we een aanzienlijk geldbedrag op te halen. Non-profit uiteraard en dit bedrag komt tot stand door de verkochte toegangskaartjes en dus feitelijk door ú!

Het perfecte uitje voor kinderen en kleinkinderen!
Om deze bijna twee uur durende show, inclusief pauze, echter nóg specialer te maken, hebben wij een aantal supersterren als Pikachu, Super Mario, Paw Patrol en LadyBug uitgenodigd. Daarnaast zal de avond ook vanuit de gemeente Etten-Leur worden ondersteund dankzij de komst van Burgemeester Miranda de Vries. Met name de supersterren zijn een geweldig extraatje voor kinderen en kleinkinderen die riant de gelegenheid krijgen om op de foto te gaan met hun helden.  

Kaartjes kopen? Let op! Deze kaartjes zijn een stuk voordeliger dan een reguliere show van het Kerstcircus waar de superhelden en karakters niet bij aanwezig zullen zijn.

We hanteren voor deze speciale avond twee verschillende prijzen.

€19.90,- p.p. voor de reguliere tribunekaartjes
€32.90,- p.p. voor de logeplaatsen direct naast de circuspiste
     (beperkt verkrijgbaar)

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een VIP Tafel? Neem dan contact met ons op via 076-504 1044 of via Daan@vakgarage-etten-leur.nl

Wat u hiervoor krijgt?
Een spectaculaire en twee uur durende circusshow, inclusief een pauze en continu entertainment voor de kinderen door Pokémon, Super Mario, LadyBug en Paw Patrol. Voorafgaand aan de show en gedurende de pauze kunnen de kinderen daarnaast op de foto met deze supersterren en dat zal voor velen een onvergetelijk moment worden!

Waar te koop?
In onze showroom, aan de receptie! Zes dagen per week van 08:00 tot 18:00 (op zaterdag van 09:00 tot 17:00). Mon Plaisir 100, 4879AT Etten-Leur - 076-504 1044

Afbeelding2_1.jpg

Wij hopen oprecht dat wij u als trouwe klant op deze avond mogen verwelkomen! 

Met vriendelijke groet, 

Daan en Bart Ossenblok en de rest van het team van Vakgarage Etten-Leur