Medewerkers Vakgarage Etten-Leur

Miloud Bourass

Als allround onderhoudsmonteur oefent Miloud bij Vakgarage Etten-Leur eigenlijk zijn hobby uit. Écht en uitgebreid sleutelen doet hij het liefst. Inmiddels is hij al één jaar in dienst en een vertrouwd gezicht voor het bedrijf en onze klanten. 

 

Rachid Hadji 

Rachid is inmiddels al tien jaar bij ons in dienst. Als APK-keurmeester, onderhoudsmonteur en specialist op het gebied van hydropneumatische veersystemen en hybridesystemen is hij een breed inzetbare en waardevolle werknemer. Ook hij verliest zichzelf het liefst in een grote en uitdagende klus. 

Martijn van Nijnatten

Master Technician Hyundai. Niet zomaar een titel en daar zijn we dan ook best wel een beetje trots op. Geen klus is voor Martijn, die inmiddels al vijftien jaar in dienst is, dan ook te gek. Met name het zoeken van storingen en bakrevisies vindt hij fantastisch.  

Kevin van Sundert 

Inmiddels is Kevin al twee jaar bij ons in dienst en heeft hij zich ontwikkeld tot een breed inzetbare allround monteur. Het reviseren van bijvoorbeeld een versnellingsbak vindt hij fantastisch. 

Andert Nooren

Een bekend en vertrouwd gezicht voor onze klanten. Dat is Andert al dik 21 jaar. Als werkplaatsreceptionist is hij voor onze klanten het eerste gezicht bij binnenkomst. Samen met u zorgt hij voor passend onderhoud aan uw auto en geniet hij oprecht van het geven van goed advies en het directe klantencontact dat hierbij komt kijken. Ook springt hij waar nodig bij in de verkoop en weet hij u ook op dat gebied uitstekend te bedienen.

Bart Ossenblok

Als directeur eigenaar én chef werkplaats is Bart de drijvende kracht van onze werkplaats. Hij zorgt ervoor dat het geheel op rolletjes loopt en alle individuele krachten samen zorgen voor één krachtige ruggengraat. Zelf is hij gespecialiseerd als technisch specialist in Citroën, hybridevoertuigen en draait hij zijn handen ook niet om voor het uitvoeren van een APK. 

Jac en Marian

Met een rijk verleden als Citroën en later ook Hyundai dealer zijn Jac en Marian twee vertrouwde gezichten in Etten-Leur en alle daaromheen liggende gemeentes. Na het beëindigen van deze dealerschappen gaven zij het stokje door aan hun zoons, Bart en Daan welke de autowereld met de paplepel kregen ingegoten. Reeds hadden zij zich al gevestigd als Vakgarage, maar na de beëindiging van het Citroën en Hyundai-dealerschap betrokken zij beide het ‘ouderlijk pand’ aan de Mon Plaisir. 

Daan Ossenblok

Als directeur eigenaar zorgt Daan er samen met Bart voor dat het bedrijf als één goed geoliede machine draait. Daan is voornamelijk actief in de showroom en adviseert en informeert u graag bij de aankoop van een nieuwe auto.

Han van Oers

Han is wat je met recht een alleskunner noemt. Niet heel verwonderlijk gezien de inmiddels dik dertig jaar ervaring bij Vakgarage Etten-Leur - voorheen Autobedrijf Jac Ossenblok. Het échte sleutelwerk, dat is wat Han het liefste doet. In zijn vrije tijd vind je hem echter op twee wielen. Fietsen doet hij dan erg graag! 

 

Glenn Simons

Als technisch specialist maakt Glenn sinds een jaar deel uit van ons dynamische team. Glenn is een kundige aanpakker met een brede kennis van alle type auto’s. In zijn vrije tijd gaat ‘ie graag met vrienden op stap en is het een echt sociaal mens.