MEDEWERKERS VAKGARAGE ETTEN-LEUR

MILOUD BOURASS

Als allround onderhoudsmonteur oefent Miloud bij Vakgarage Etten-Leur eigenlijk zijn hobby uit. Écht en uitgebreid sleutelen doet hij het liefst. Inmiddels is hij al jaren in dienst en een echt vertrouwd gezicht voor het bedrijf, alsmede onze klanten.

MARTIJN VAN NIJNATTEN

Master Technician Hyundai. Niet zomaar een titel en daar zijn we dan ook best wel een beetje trots op. Geen klus is voor Martijn, die inmiddels al bijna tweee decennia in dienst is, dan ook te gek. Met name het zoeken van storingen en bakrevisies vindt hij fantastisch om  te doen. Gestrand met een kapot lampje of een lekke band? Martijn staat met zijn eeuwige vriendelijkheid en een glimlach paraat.  

ANDERT NOOREN

Een bekend en vertrouwd gezicht voor onze klanten. Dat is Andert al dik twee decennia. Als werkplaatsreceptionist is hij voor onze klanten het eerste gezicht bij binnenkomst. Samen met u zorgt hij voor passend onderhoud aan uw auto en geniet hij oprecht van het geven van goed advies en het directe klantencontact dat hierbij komt kijken. Ook is hij samen met onze Daan een vaste factor voor als het gaat om de verkoop van onze jong gebruikte auto’s op voorraad.

BART OSSENBLOK

Als directeur eigenaar én chef werkplaats is Bart de drijvende kracht van onze werkplaats. Hij zorgt ervoor dat het geheel op rolletjes loopt en alle individuele krachten samen zorgen voor één krachtige ruggengraat. Zelf is hij gespecialiseerd als technisch specialist in Citroën, hybridevoertuigen en draait hij zijn handen ook niet om voor het uitvoeren van een APK. Via het Vakgarage Etten-Leur rallyteam komt hij daarnaast uit met zijn eigen team, bestaande uit een groot deel van onze monteurs, in een Manta 400.

JAC EN MARIAN

Met een rijk verleden als Citroën en later ook Hyundai dealer zijn Jac en Marian twee vertrouwde gezichten in Etten-Leur en alle daaromheen liggende gemeentes. Na het beëindigen van deze dealerschappen gaven zij het stokje door aan hun zoons, Bart en Daan welke de autowereld met de paplepel kregen ingegoten. Reeds hadden zij zich al gevestigd als Vakgarage, maar na de beëindiging van het Citroën en Hyundai-dealerschap betrokken zij beide het ‘ouderlijk pand’ aan de Mon Plaisir. 

DAAN OSSENBLOK

Als directeur eigenaar zorgt Daan er samen met Bart voor dat het bedrijf als één goed geoliede machine draait. Daan is voornamelijk actief in de showroom en adviseert en informeert u graag bij de aankoop van een nieuwe auto.  Ook vindt u Daan achter de receptie en is hij samen met Andert één van uw vaste aanspreekpunten.

HAN VAN OERS

Han is wat je met recht een alleskunner noemt. Niet heel verwonderlijk gezien de inmiddels dik dertig jaar ervaring bij Vakgarage Etten-Leur - voorheen Autobedrijf Jac Ossenblok. Het échte sleutelwerk, dat is wat Han het liefste doet. In zijn vrije tijd vind je hem echter op twee wielen. Fietsen doet hij dan erg graag!

GLENN SIMONS

Als technisch specialist maakt Glenn sinds een aantal jaren deel uit van ons dynamische team. Glenn is een kundige aanpakker met een brede kennis van alle type auto’s. In zijn vrije tijd gaat ‘ie graag met vrienden op stap en is het een echt sociaal mens.

Robin ten Dam

Als tweedejaars leerling autotechnicus en een regelrecht autoliefhebber heeft Robin het enorm naar zijn zin bij ons bedrijf. Met name het continu bijleren van weetjes en met name de technische aspecten die schuilgaan onder de motorkap vindt hij enorm interessant. In zijn vrije tijd houdt hij van basketballen en onderhoud hij een rijk sociaal leven.